Labels

iromány (8) kép (8) közjáték (61) mese (17) vers (12) video (2) zene (5)

2010. október 5., kedd

Égből pottyant vesék 1. Limpi meséje

Új sorozat indul ezen a blogon, amelyben egy ismerősöm 5 szóval ajándékoz meg, amiből én igyekszem valami történetet fabrikálni.

-Ki van a dobozban?
-Szekeres Olimpia vagyok.
-Olimpia…de szép neved van, honnan érkeztél?
-Alföldről…Keletről…Csabai kolbászfesztiválról..
-Vidéki leányzóval van dolgunk. Milyen szavakat hoztál nekünk Olimpia?
-Gátmetszés, online tampon, hastífusz, gennyes pattanás, többször használatos koton
-Látom megmozgattad a fantáziád, igazán romantikus történetnek nézünk elébe.

Élt egyszer egy gennyes pattanás. Ezerkilencszáznagyonrégben született. Édesanyja (Begyulladt Szőrtüszőné Pólus Miteszer) gátmetszéssel hozta világra. G. Patika már az óvodában összeismerkedett a kis Hastífusszal, és gyermekkori ismeretségük az évek során bimbózó románccá terebélyesedett. Hastífusz az orvosi egyetemre ment, szemléltető előadásokat tartott, míg a kis gennyes egy kozmetikusnál kapott állást. Vándorolt orról orra, nem volt itt unalmas orra óra. Jut eszembe… Hol vagy Vilmos?
-Itt vagyok!
-Te figyu, ilyenkor kell énekelni.
-Orról orra, nem volt óra, itt egy óra, ott egy óra, a Jackonak sem volt orra…
Szóval Tífuszka az egyetem elvégzése után disszidált… ne firtassuk miért, kényes dolog ez egy tífusznak. Patika egyedül maradt, és mivel eddig jórészt Tífusz ösztöndíjából éltek így már nem tudta megvenni online a tamponjait, sőt a netet is kikötötték nála a Lemmingek. Másodállásként kénytelen volt többször használatos kotonnak állni. (Érdekes kérdés, aki kotont vesz az elb*ssza a pénzét? mindegy). A kis gennyes pattanás azonban megvilágosodott egy idő után és felhagyott a hálátlan munkával. Összekuporgatott pénzén vett egy lottószelvényt és el is vitte a milliárdokat. Azóta senki sem látta…de lehet, hogy ott van..a te orrodon…vagy az övén…vagy az övén. Figyeljetek a pattanásokra gyerekek!

-Köszönjük a szavakat Olimpia!
-Köszönöm a mesét!
-Szállj kérlek vissza a dobozba, mert most lerúgjuk a Gellérthegyről, kapaszkodj és jó utat!
-Kö….szööö….nööööööööö……m…….  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése